Elektromos kerti szerszámok

elektromos kerti szerszámok

 

Elektromos kerti szerszámok 
Ha nem akarod elolvasni, inkább csak meghallgatnád, indítsd el a fenti lejátszót!

Elektromos kerti szerszámok -első rész
Ásó, kapa, nagyharang… és mi van ezeken túl?

Előző írásaimat folytatva, ahol főként a manuális kerti szerszámokról beszéltem, jöjjön most néhány ötlet ahhoz, milyen elektromos kerti szerszámok vannak és bővíthetjük segítő eszközeinket. Hogy mi okból? Nos, főképp azért, hogy a szabadban végzett munka valóban kikapcsolódást és örömöt okozzon, ne pedig kellemetlen, muszájból végzett tevékenység legyen számunkra.

Milyen elektromos kerti szerszámokra lehet alapvetően szükségünk?

Mivel az elektromos kerti szerszám időt és nem kis energiát takarít meg számunkra a munkák során, nagyon fontos, hogy valóban megfeleljenek a feléjük támasztott elvárásoknak. Ezért nagyon szeretném felhívni a figyelmet a gondos kiválasztásra, jelesül a minőségre való fokozott odafigyelésre.

Az elektromos fűnyírót említettem már korábban, és írtam a típusairól, arról, hogy árban a határ a csillagos ég.

A sövényvágóról viszont nem beszéltem, noha igen fontos része lehet kerti munkálatainknak. Akinek különféle bokrokkal, cserjékkel is dolga van a kertben, igazán ajánlom, hogy szerezze be!

Itt az akkumulátoros típus az elterjedt.

Milyen elektromos kerti szerszám lehet fontos még?

A szegélyvágó (szegélynyíró) szintén nagyon hasznos találmány az elektromos kerti szerszámok sorában. Nagyon nagy segítség, ha különféle tárgyak, rögzített kiülő szettek,  vagy fák, bokrok vannak a kertben, hiszen ezek kikerülése a fűnyíróval bizony eléggé problémás lehet. A szegélyvágó megkönnyíti és leegyszerűsíti a munkát.

Elektromos kerti szerszám a láncfűrész is. Ennek beszerzése leginkább azok számára nyer értelmet, akik maguk metszik fáik nagyobb ágait, illetve tetemesebb mennyiségű faanyag aprítása válik szükségessé, rendszeresen.

folytatom…

Mészáros Ferenc
ingatlan és eszköz szakértő

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük