Húszonkét évesek vagyunk

húszonkét évesek vagyunk

Húszonkét évesek vagyunk
Ha nem akarod elolvasni, inkább csak meghallgatnád, indítsd el a fenti lejátszót!

Húszonkét évesek vagyunk, továbbra is értéket adva Önnek és vállalkozásának!

Korábbi bejegyzésben olvashattak már róla, hogy elérte cégünk a nagykorúságot. Sőt immár négy évvel meg is haladta azt, húszonkét évesek vagyunk.

Múltunk számos büszkeségre okot adó tény halmaza.

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy a Budapest Bank Zrt minősített értékbecslő szakértői lehetünk, immár 16 éve. Korábban pedig a CIB bank Zrt lakossági ingatlanjainak értékbecslését is cégünk végezte.

Öt éve már, hogy a Duna Takarék Bank Zrt. eszközértékelő szakértői vagyunk. Illetve idén év elejétől az EximBank partnereként saját ügyfeleik nagy értékű ingatlanjait illetve eszközeit is mi értékeljük.

A húszonkét év, számos területet megcélzott

2005-ben elkezdtük a saját fejlesztésű- és beruházású illetve saját építésű társasházak kivitelezését is. Ez egy óriási felelősséget és szakértelmet igénylő tevékenység, gondolom említenem sem kell.

E mellett természetesen,  több tucat többlakásos társasház, energia tudatos családi ház építése, illetve felújítása fűződik irodánk nevéhez. Látható tehát, hogy ezeken a  területeken is óriási gyakorlatra tettünk szert. 

Miért is választanak bennünket immár húszonkét éve?

Szolgáltatásunk az ingatlanokkal kapcsolatos szak tanácsadásra, jogi (ügyvédi közreműködés), építési (műszaki ellenőrzés), ingatlan és ingatlan piaci szakértői feladatok ellátására is kiterjed.
Továbbá szolgáltatásunk keretében, földméréssel és energiatudatos építéssel (tervezéstől a kivitelezésig), felújítással is foglalkozunk.

Munkáinkra teljes körű és pénz-visszafizetési garanciát vállalunk.
Amennyiben ingatlan értékbecslő, vagyonértékelő vagy igazsági szakértőnk munkáját a mi hibánkból nem fogadják be, visszafizetjük annak díját.

Munkáinkat részben saját szakértőinkkel, speciális esetekben teljesítési segédek bevonásával végeztetjük el. Munkatársaink és szakértőink kiválasztásakor a szakmai gyakorlat és tudás alapján döntünk, hogy szakmailag is minden területünk feddhetetlen legyen.
Szakértőink a tevékenység végzéséhez minden szükséges szaktudással illetve végzettséggel (53-54-es ingatlanvagyon értékelői, igazságügyi szakértői, felsőfokú ingatlan szakértői, közgazdász EUFIM vagyonértékelői képzettséggel)  rendelkeznek.

A Rétköz Vagyonértékelő Kft. a MIOSZ (Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége) tagja.

Mészáros Ferenc
ingatlan és eszköz szakértő 

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük