Szauna és jakuzzi

szauna és jakuzzi

Szauna és jakuzzi
Ha nem akarod elolvasni, inkább csak meghallgatnád, indítsd el a fenti lejátszót!

Már nem luxus a szauna és a jakuzzi saját otthonunkban

Saját házunkban kialakított luxus mára már nem luxus. Noha nem mindenkinek, de egy széles rétegnek már Magyarországon is teljesen természetes, hogy háza jakuzzival, szaunával ellátott. Persze a medence is elterjedt és valamilyen szinten köze is van e három dolognak egymáshoz. Szauna után mi lehetne kellemesebb, mint egy jó pezsgőfürdő, vagy egy kis sport a medencében?

Szauna és jakuzzi az otthoni kényeztetés

Egyre többen terveznek házi wellness-t otthonukban, gondoljunk csak a mostani – már-már – tarthatatlan helyzetben, amikor nem tudunk elutazni még pár napra sem, hogy kipihenjük magunkat. Nem is tudni, mikor lesz vége a korlátozásoknak, ha egyáltalán vége lesz valaha.

Egy szauna, jakuzzi megléte biztosíthatja számunkra a feltöltődést, lazulást, relexálást vagy éppen aktív pihenést otthonunkban. Még a nyárra sem kell várni, hiszen sokaknak mindez a ház belsejében található, vagy fedett helyiségben, ahol ügyet sem kell vetnünk az időjárásra.

Melegedhetünk a szaunában, ami persze méregtelenít is, így az egészségünkért is tehetünk. Pezsgőzhetünk, borozhatunk vagy épp teázhatunk a jakuzziban, ellazulhatunk a pezsgőfürdőben egy nehéz nap után. Mindehhez pedig még csak ki sem kell mozdulnunk.

Nem olcsó mulatság az otthoni szauna és jakuzzi, ez tény

Persze mindennek megvan a maga ára, méghozzá nem is kevés, ráadásul magának a jakuzzinak, a szaunának és legfőképp a medencének elég komoly fenntartási költsége is van. Tehát nyilván a tehetős réteg számára természetes ezek megléte, de az igazság  az, hogy egyáltalán nem ritka mégsem.

A szauna, jakuzzi kiépítése

A minőségre nagyon kell figyelni, mielőtt valaki ilyen berendezéseket szeretne otthonába. A jakuzzit szigetelni kell, a hőtartó képességére ügyelve, tehát ha hosszú távon pénztárcát kímélő megoldást szeretnénk, akkor mindenképp a jó márkák között érdemes válogatni és valóban a minőséget tartani prioritásnak.

Fantasztikus élmény, kellemes kikapcsolódás és öröm lehet minden egyes nap, amikor házunkban élvezhetjük ezeket a kényeztetéseket, akkor amikor csak kedvünk van hozzá.

Mészáros Ferenc
ingatlan és eszköz szakértő

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük