Szerszámgépek felújítása 1.

szerszámgépek felújítása

Szerszámgépek felújítása a Hexa Kft.-nél 1.
Ha nem akarod elolvasni, inkább csak meghallgatnád, indítsd el a fenti lejátszót!

Növeljen értéket, meglévő kincseiből!

Ebben az írásomban egy kitűnő, nagy tudású, szakmájában joggal elismert barátom cégét, és annak szolgáltatásait mutatnám meg olvasóimnak. Hiszem, hogy nagy segítség lesz bemutatása sokak számára, akik esetleg nem is tudnak létezéséről, illetve nem tudnak azon szolgáltatások létezéséről, melyekkel őt és cégét, a Hexa Kft.-t kereshetik fel.

Mit tudnak ők?

Munkájuk jelesül szerszámgépek felújítása,  gépek, gépi berendezések karbantartása és felújítása. Kezdve az egyszerű fúrógépektől, egészen a bonyolult megmunkáló központokig, Ami még kiemelendő jelentőségű, hogy a cég nem csak a javításra van felkészülve, hanem arra is, hogy ezeket a gépeket modernizálja és a kor jelenlegi technológiáját alkalmazza a felújítások során.

A Hexa Kft. minden szükséges feltétellel rendelkezik, mely ahhoz kell, hogy munkájukat a legnagyobb hozzáértéssel végezzék. Szakmai és professzionális tudásuk alapját szolgálja, több éves tapasztalatuk, ez pedig a biztonság érzését adja a hozzájuk forduló klienseknek.

Ami a szolgáltatásukon túl menő – gondolhatjuk – az nem más, mint az a tény, hogy a cég egyedi gépek javításán és karbantartásán túl, azok legyártását is vállalja, méghozzá a hozzá fordulók igényeihez maximálisan igazodva. Legyen szó egy 160 WD Horizont javításáról, vagy egy ezer tonnás élhajlító felújításáról, a Hexa Kft. mindenre teljesen felkészült.

 Ami több cégnek úgymond nyűgös, problémás és elkerülendő feladat, az itt nem okoz nehézséget. Egyedi és speciális szerszámgépek gyártására is felkészültek, ami ritkaság számba megy. Ugyanakkor óriási pozitívum – főleg vészhelyzet esetén – , hogy a hozzájuk fordulóknak készséggel és mindenféle kötelezettség nélkül adnak szakmai tanácsokat is.

Probléma és probléma között nem látnak különbséget, empátiával állnak a kérdések előtt, legyen szó egy fúrógép elromlásáról, vagy mondjuk arról, hogy egy finom precíziós gépet nem sikerül otthon beállítani.

Mit érdemes még tudni róluk? Hát persze!

Következő cikkemben folytatom a cég bemutatását.

Mészáros Ferenc
ingatlan és eszköz szakértő

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük