Szerszámgépek felújítása 2.

szerszámgépek

Szerszámgépek
Ha nem akarod elolvasni, inkább csak meghallgatnád, indítsd el a fenti lejátszót!

Amit még a Hexa Kft.-ről tudni érdemes

Számomra mindig is fontos volt az ügyfél központúság.

A XXI. században igazából nem ritka, hogy valós és mindent kielégítő szolgáltatást várunk pénzünkért. Eleve elvárható, hogy a problémáinkra megoldást is találjunk, ne csak üres fecsegést, vagy hamis ígéreteket, melyek megvalósulása elmarad, viszont pénztárcánknak súlyos veszteség lesz a következménye.

A cég, melyről írok méltán kapta sok kliensüktől a „csodatévők” elnevezést. Noha nem születtek varázslónak és csodát ők sem tudnak tenni, minden esetre arra egészen biztosan képesek, hogy valóban jól működő és/vagy korszerűsített szerszámgépekkel szolgáljanak ügyfeleiknek.

Mit kap, ha őket választja?

Minden esetben előzetes „állapotfelmérésen” esnek át a szerszámgépek, melyek javításával, legyártásával, vagy épp korszerűsítésével bízzák meg a céget. Ez után a munkafolyamat a megbízható és korrekt módon elvégzett javítással, felújítással – illetve, ha arra van igény – modernizálással halad tovább. Igen fontos a pontos kalibrálás és a makulátlanul precíz gépbeállítás. Az is alapkövetelmény náluk, hogy valóban szakszerűen tisztított, javított és tényleg üzembiztosan összeszerelt szerszámgépek kerüljenek a megrendelő birtokába. Tisztában vannak azzal, hogy hatékony és biztonságos teljesítmény csak ezek meglétekor lehetséges, hosszútávon egészen biztosan.

Ezért a Hexa Kft minden esetben biztos megoldás lehet azok számára, akik elvárják egy cégtől, hogy bármilyen egyedi gépről legyen is szó, bármi is romlott el, vagy szorul felújításra, a saját igényeikhez maximálisan igazodva kapják meg azt a szolgáltatást, amit megrendelnek.

Jó szívvel ajánlom őket minden ismerősömnek és olvasómnak!

Ha Önnek, vagy cégének szerszámgépe van és javításra szorul, írjon a hexa.koszegi@gmail.com e-mail címre, vagy telefonáljon a +36-20-9-341-253. Illetve tájékozódjon a http://www.gep-javito.com/ oldalon.

Mészáros Ferenc
ingatlan és eszköz szakértő

Tetszett? Hasznos volt? Kérlek, ne feledd el megosztani másokkal, és használd az alábbi közösségi megosztás gombokat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük